Röster om boken

”så JÄVLA bra! Jag är helt blown away. Jag skrattade, fick tårar i ögonen, gåshud och knöt knogarna så de vittnade och framförallt hade jag inte möjlighet att lämna boken, knappt för att äta lunch innan jag läst slutet”   -Julia, ekonom. 

Jonas, författare

”en välskriven, mastig bok” –Hanneles bokparadis

-Boktanten

”Det har varit en spännande upplevelse att läsa ditt manus och under hela läsningen har jag velat fortsätta för att få veta hur det ska gå för manusets alla karaktärer som jag på ett eller annat sätt kommit nära. Storyn är, som du också själv uttrycker, helt klart annorlunda och sticker ut i mängden! Ibland vet jag som läsare inte om jag ska skratta eller gråta. Under läsningen har karaktärerna fått mig att tänka på både John Irving och Barbro Lindgrens Loranga, Masarin och Dartanjang. Men mitt bland alla galna, ibland overkliga, karaktärer finns också mycket sanning och kloka hintar till vår stressade samtid. Det finns något originellt över både story och karaktärerna och just kombinationen av galenskap och allvar är mycket tilltalande”   -Erica, lektör.

”Va bra du har skrivit:) tycker du har lyckats jättebra! Du har ett fint flyt och man vill fortsätta läsa utan att ha en susning om vad som ska hända på nästa sida, det gillar jag!”   -Lena, pensionär. 

”I ett litet hörn av världen av Marcus Palm är en snurrig, surrealistisk feelgoodroman om de komplikationer och den misstänksamhet som skulle uppstå om Jesus faktiskt återuppstod och försökte frälsa vår samtid. Lite rörigt, men ganska kul!”               –Elisabeth, lektör. BTJ-häftet nr 3, 2019.

”Boken ställer frågor som är viktiga. Hur skulle en modern religion kunna se ut? Vad skulle tilltala människor av idag?” –Fria Tidningen

”Boken var jättebra! När jag väl kom igång och läste var jag helt inne i den och satt och funderade på vad som skulle hända näst när jag inte var hemma. Väldigt rolig skriven och jag skrattade rakt ut ett par gånger. Fem solar”   -Diana, student.

”Den här boken är både välskriven och välfylld. Dock förväntade jag mig något annat än det jag fick. Jag förvänta mig en glimten i ögat-berättelse med fokus utifrån humor. Men innehållet blev mer och mer seriöst längs vägen, och jag tappade intresset. Dessutom trivs jag i mitt lilla hörn av världen. Inrutat och bekvämt. Så jag kanske tillhör fel målgrupp för boken.” –Autumnleaf, blogg

Radiointervju P4 Stockholm (Tidskod 1:45:19)